Vanaf 2018 hebben wij besloten om ook te gaan werken met verschillende collectie mogelijkheden. We hebben voor elk type kledingstuk meerdere opties gekozen qua materiaal en extra opties. Deze extra opties zijn per type geheel vast gezet! Het voordeel? Bij aantallen 5 stuks en hoger kunnen we de artikelen goedkoper aanbieden dan normaal en iedereen heeft dezelfde kwalitatief goede kleding. Het nadeel? Persoonlijk de extra opties kiezen is hierdoor niet meer mogelijk doordat de opties al vooraf zijn vastgesteld.

Fietsshirt Basis

Het fietsshirt basis is gemaakt van een extreem lichte dry-fit stof genaamd Lago. De structuur van het materiaal zorgt voor een goede afvoer van vocht waardoor het lichaam koel en droog blijft.

Dit shirt is standaard uitgevoerd met een korte YKK rits en 3 open achterzakken.

Fietsshirt Plus

Het fietsshirt plus is gemaakt van kwalitatief uitstekende stof genaamd Coolmax-Extreme. De structuur van de stof zorgt niet alleen voor een goede afvoer van vocht waar het lichaam koel en droog blijft maar heeft ook een mooi glanzend effect.

Dit shirt is standaard uitgevoerd met een lange YKK rits en 3 open achterzakken.

Fietsshirt Pro

Het fietsshirt pro is gemaakt van 3 verschillende materialen. De voor- en achterkant zijn gemaakt van een stof genaamd Vivos. De structuur van deze stof zorgt voor een prachtige uitstraling in combinatie met uitstekende vochtafvoer waardoor uw lichaam droog en koel blijft. Om ervoor te zorgen dat de vochtafvoer nog beter en sneller gaat zijn de zijkanten van dit shirt gemaakt van Apix mesh. Voor de strakke fit van het shirt zijn de mouwen uitgevoerd van een extreem rekbare stof genaamd Miti, doordat het materiaal extreem rekbaar is zal het shirt in zijn geheel goed aansluiten wat een positief effect geeft op uw draagplezier en uw prestatie.

Dit shirt is standaard uitgevoerd met een lange YKK rits met overlay, 3 open achter zakken met een zak afsluitbaar middels een YKK rits en een siliconen grip of siliconen manchet in de onderzijde van het shirt.