Waarom

Goede sportkleding speelt een belangrijke rol bij de sportervaring. De juiste keuze van materialen, het draagcomfort en de styling maken het sporten een stuk aangenamer. Bij ProSalton Sportswear werken we met Italiaanse en Zwitserse materialen om goede en professionele sportkleding voor iedereen toegankelijk te maken. Uiteraard compleet in eigen ontwerp.

Waar beginnen?

Alles begint bij de stap dat u besluit om sportkleding in eigen ontwerp te willen bestellen voor uzelf, vrienden/familie, de vereniging of wellicht uw bedrijf. Na het eerste contact zullen wij altijd de volgende stappen doorlopen voor we tot een eindproduct komen.

Eerste contact moment.

Tijdens het eerste contact moment bespreken we de mogelijkheden en maken we een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom of op locatie.

Afspraak

Dat kan bij ons in de showroom, op locatie of indien gewenst telefonisch voor uitleg en advies. Tijdens deze afspraak zullen wij u advies gegeven met betrekking tot de mogelijkheden voor de sportkleding en met name de diverse keuze in materialen en extra opties.

Offerte of prijsinformatie

Deze informatie zullen wij u per e-mail versturen en hierin staat alles wat we bij punt 2 afgesproken hebben, indien deze akkoord zijn gaan we verder naar punt 4.

Ontwerp maken

Voor het maken van een ontwerp hebben we de logo’s nodig in .EPS of .AI formaat. Het design kunnen we indien gewenst bij ons op locatie maken zodat u direct aan kunt geven wat u wel of niet mooi vind.

Passen

Wij hebben paskleding en voorbeelden beschikbaar om te kunnen passen op locatie of op afspraak bij ons in de showroom. Uiteraard voorzien we u van een passende uitleg waar u op moet letten bij het passen. Bij ons is het mogelijk om maatwerk te kunnen leveren, hier zitten GEEN extra kosten aan verbonden. Denk hierbij aan het verlengen of inkorten van mouwen of beenlengtes.

Contactmoment

Wanneer het eerste ontwerp naar u verstuurd is nemen we contact op om dit met u te bespreken zodat we weten wat u wel mooi vind en wat niet. Aanpassingen zullen we dan uitvoeren. Tevens maken we de definitieve offerte op basis van de gewenste maten en aantallen.

Indien het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen wij de bestelling plaatsen.

Productie

Het produceren van de kleding vanaf het moment dat deze besteld zijn duurt ongeveer 4 tot 6 weken.

Levering

Bij binnenkomst van de bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk na controle contact met u op. Indien bij ons de bestellingen per persoon bekend zijn dan wordt de bestelling ook per persoon aan u uitgeleverd zodat u dat niet zelf hoeft te doen.